Class Schedule

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kelas Sambilan Adobe Illustrator

08/01/2017 @ 10:00 AM - 4:30 PM

RM860

Kelas Sambilan Adobe Illustrator

Kelas Sambilan Adobe Illustrator Malaysia

Kelas Sambilan Adobe Illustrator Malaysia

 

Kelas Sambilan Adobe Illustrator Malaysia

Program terbaik untuk pereka grafik yang digunakan, adalah Adobe Illustrator. Ia juga adalah alat standard industri untuk reka bentuk grafik vektor. Kursus Kelas Sambilan Adobe Illustrator Malaysia ini mengajar anda perisian ini sepenuhnya, dari awal. Anda tidak perlu tahu apa-apa mengenai perisian. Anda hanya akan belajar bagaimana kegunaa setiap alat, teknik dan muslihat yang ada. Anda akan belajar tentang alat-alat yang paling banyak digunakan dan juga alat-alat yang jarang digunakan tetapi agak berguna.

Anda akan menjadi biasa dengan istilah Design Grafik dan belajar bagaimana untuk bekerja dengan grafik vektor. Apabila perlu, saya telah menyediakan fail projek yang anda boleh mengambil lihat, sebelum mewujudkan semula fail diri sendiri. Kursus ini dibentuk secara sistematik, bermula dengan pengenalan tentang perisian dan lawatan antaramukanya.

Dari situ, kita akan bergerak ke hadapan dan memperkenalkan alat yang disediakan dalam Illustrator, satu demi satu. Anda akan belajar bagaimana untuk bekerja dengan setiap alat dan butir-butir kecil dan cara yang terlibat dalam menggunakan alat ini. Seperti yang anda belajar, dalam setiap alat, anda akan membuat dokumen unik untuk mempamerkan keupayaan alat itu. Pada akhirnya, Kelas Sambilan Adobe Illustrator ini, anda akan bekerja dengan semua alat dimana fungsinya yang penting. Saya juga telah menyediakan satu bahagian bonus di mana saya menunjukkan penggunaan teknik-teknik untuk membuat fail projek yang sebenar. Saya akan menambah kandungan kepada seksyen ini setiap minggu. Kelas Sambilan Adobe Illustrator ini akan diperluas dan dikemaskini secara berkala. Anda akan memerlukan kira-kira 6 jam untuk menyelesaikan kursus ini, cara yang terkini. Saya akan membuat imbasan untuk beberapa kuliah. Anda akan lihat bahawa mereka memuat naikkan maklumat dengan sangat ringkas. Jika anda berminat dalam reka bentuk grafik, ini adalah kursus yang terjamin yang anda perlu ambil. Teruskan. Melabur pada diri sendiri. Juga, jika anda mendaftar dan menyelesaikan Kelas Sambilan Adobe Illustrator ini, anda akan mendapat kefahaman satu sama lain secara lebih mendalam.

 

 

Details

Date:
08/01/2017
Time:
10:00 AM - 4:30 PM
Cost:
RM860
Event Categories:
,

Venue

Double Effect House
N-10-03, First Subang Mall, Jalan SS15/4G,
Subang,Selangor47500Malaysia
+ Google Map
Phone:
010 220 6800
Website:
https://dehtraining.com/

Organizer

Double Effect Training House
Phone:
+60102206800
Email:
my_nang@yahoo.com
Website:
www.dehtraining.com