Class Schedule

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kursus Lengkap Pemasaran Media Sosial Malaysia 2017

22/02/2017 @ 9:00 AM - 23/02/2017 @ 5:00 PM

RM1580

Kursus Lengkap Pemasaran Media Sosial Ipoh, Perak, Malaysia 2017

Double Effect Training House KPerak

Double Effect Training House KPerak

KURSUS PEMASARAN MEDIA SOSIAL PERAK IPOH MALAYSIA

KURSUS PEMASARAN MEDIA SOSIAL PERAK IPOH MALAYSIA

Kalau ANDA ingin Menaikkan 50-80% Sales Perniagaan Anda dari masa ke semasa, ANDA perlu datang ke KURSUS LENGKAP PEMASARAN MEDIA SOSIAL IPOH  PERAK MALAYSIA 2017! Kursus ini akan menunjukkan anda cara untuk mencari pelanggan baru, mengluaskan pemasaran perniagaan anda, mencari pelanggan yang berpotensi dan minat dalam perniagaan anda dan sentiasa ingatkan pelanggan untuk beli / bayar atas Perniagaan /Perkhidmatan Anda!

 

Dalam menjalankan usaha, pemasaran memegang peranan penting dalam penjualan produk. Oleh karena itu sering kita dengar istilah “marketing”, inilah kata lain dari pemasaran. Usaha akan semakin sukses dengan pemasaran produk. Kita harus menerapkan cara pemasaran produk.

Ada banyak cara pemasaran produk, berikut adalah diantara nya :

Pemasaran media sosial biasanya direka untuk menyasarkan keutamaan diketahui pengguna. Sebagai contoh, iklan Facebook ditaja adalah berdasarkan kepada pesanan dengan pengguna atau rakan pengguna.
Laman web lain, seperti YouTube, mempunyai iklan di hadapan video percuma yang pengguna mesti menonton sebelum melihat video. Dengan adanya media sosial, “dari mulut ke mulut” sering dilakukan secara elektronik. Dengan Facebook, pengguna boleh melihat apa jenama dan syarikat kawan-kawannya seperti.

Kelebihan pemasaran media sosial termasuk peningkatan kesetiaan jenama, menurun kos pemasaran, pandangan pelanggan yang lebih baik dan peningkatan trafik masuk. pemasaran media sosial biasanya berkesan; Walau bagaimanapun, sesetengah pengguna marah dengan iklan yang berterusan.

Kita patut Gunakan Media social untuk pemasaran. Di zaman sekarang ini, semua orang pasti sudah tidak asing lagi dengan BBM, facebook, twitter, dan media social semacamnya. Dengan media social ini / internet marketing adalah strategi paling efektif dan mudah dalam mempromosikan usaha Anda. Anda dapat memperkenalkan produk Anda tanpa terbatas ruang dan waktu dan juga secara percuma. Produk Anda juga akan semakin luas dilihat banyak orang. Semakin banyak dan semakin sering Anda menampilkan promo produk kita di social media, semakin banyak khalayak internet yang melihatnya.

Konten Yang effektif dan Kreatif Menjadi salah Satu kunci kejayaan Pemasaran Melalui media Sosial. Konten Yang berkesan Akan Membuat para pengguna internet berminat untuk selalu mengikuti Maklumat Yang Kita Sediakan. Pilihlah konten Yang unsur viralnya yang berkualiti. Pengguna internet akan merasa berminat untuk membahagikan maklumat.

Apabila anda memilih untuk mengambil bahagian dalam komuniti rangkaian sosial, anda boleh memilih dan memilih individu yang suka dan tidak suka adalah serupa dengan anda dan membina rangkaian anda di sekitar orang-orang persamaan. Sebagai contoh, jika anda seorang Aficionado catur, seorang pencinta buku atau mempunyai fahaman politik tertentu, anda dapat melihat dan berinteraksi dengan orang-orang yang berkongsi minat anda.

Dengan setiap laman-laman ini, individu boleh membuat kawan-kawan baru, membina hubungan perniagaan atau hanya melanjutkan asas peribadi mereka dengan menyambung dan berinteraksi dengan rakan-rakan rakan-rakan – yang boleh memberi kesan yang pendaraban.
Dari bahagian Kesempatan Yang diperoleh tersebut boleh Membuat Pengguna internet lain mulai mengenal maklumat dan product bisnes kita.

Selain Disasarkan dalam Iklan, sama ada anda adalah organisasi bukan keuntungan yang perlu untuk mendapatkan perkataan tentang satu kutipan derma akan datang atau pemilik perniagaan pemasaran produk atau perkhidmatan baru, tidak ada cara yang lebih baik daripada media sosial untuk mendapatkan mesej anda di hadapan berjuta-juta orang 24/7.

Walaupun media sosial boleh digunakan untuk menyebarkan mesej syarikat secara percuma, berasaskan fi pilihan pengiklanan juga disediakan. Salah satu aspek terbaik rangkaian sosial adalah keupayaan untuk menyampaikan kandungan anda hanya kepada pengguna dengan faedah yang paling berpotensi dalam produk atau perkhidmatan anda. Setiap platform sosial menawarkan pelbagai alat yang membolehkan perniagaan untuk menyampaikan kandungan khusus untuk kumpulan sasaran yang sangat khusus. Pendekatan ini boleh memaksimumkan jangkauan yang disasarkan sambil meminimumkan pembaziran.

Banyak syarikat yang belum cukup faham tentang faedah-faedah apabila sesebuah syarikat menyertai rangkaian sosial, manakala syarikat-syarikat yang memahaminya telah menjadikannya keutamaan dalam melaksanakan kegiatan pemasaran. Berikut adalah sebahagian daripada faedah-faedahnya:

Dengan Khidmat Pelanggan. Tiada cara yang lebih baik untuk memastikan para pelanggan sentiasa gembira selain daripada menyediakan kaedah yang membolehkan para pelanggan mendapat maklumat penuh dan sokongan tentang produk atau perkhidmatan yang ditawarkan. Rangkaian sosial membolehkan anda sentiasa berkomunikasi dengan pelanggan, dan dengan itu memberi perkhidmatan yang sentiasa diingati dan diganjarkan dengan pembelian baru.

Dari segi Promosi produk. Rangkaian sosial bukan sekadar untuk penjualan produk atau perkhidmatan, sebaliknya, ia bertujuan untuk mendengar dan berkomunikasi. Ia merupakan saluran yang sangat penting dalam mempromosikan produk baru. Ia juga merupakan saluran yang baik untuk mempromosikan laluan (traffic) ke laman web anda.

Pemasaran melalui media sosial merupakan salah satu cara pemasaran yang berkesan jika diaplikasikan dengan cara yang betul. Sebagai contoh terdapat banyak kelebihan dan juga kepentingan dalam menggunakan medium sosial sebagai medium pemasaran bagi aktiviti perniagaan mereka dan diantaranya adalah untuk meminimakan kos pengiklanan mereka. Kos pengiklanan mereka dapat diminimakan dengan menggunakan media sosial ini. Tidak dapat dinafikan lagi bahawa mereka dapat mengurangkan kos pengiklanan mereka jika dibandingkan dengan pemasaran lain selain media sosial.

Kajian Pemasaran secara masa yang tertentu. Berbeza dengan sebelum ini, sekarang kita boleh mendapatkan banyak data tentang produk atau perkhidmatan anda, termasuk maklumat tentang projek baru atau perasmiannya, secara masa yang tertentu. Lebih mudah untuk mendapatkan informasi yang dapat membantu memperbaiki dan memajukan produk dan perkhidmatan dengan penyertaan yang dapat membawa maklum balas yang bernilai, dan yang paling seronok ialah ianya percuma.
Terdapat juga perusahaan dan perniagaan yang menggunakan media sosial untuk menyediakan ruangan khidmat pelanggan mereka. Dengan cara ini sahaja mereka boleh memberikan khidmat yang lebih cepat malah dapat mengeratkan lagi hubungan dengan pembeli mereka yang sedia ada. Dengan itu secara tidak langsung media sosial ini memainkan peranan yang sangat penting dalam dunia perniagaan masa kini.Kebanyakan peniaga mengakui bahawa dengan adanya media sosial ini, mereka dapat meningkatkan jualan produk mereka daripada biasa perniagaan yang dijalankan.

Jika dilihat di laman-laman sosial kini, terdapat banyak iklan dan tawaran yang muncul di laman-laman ini sekaligus ianya dapat digunakan sebagai satu jalan untuk menambahkan keuntungan dalam perniagaan mereka. Pendek kata, media sosial memainkan peranan yang penting dalam proses pemasaran yang kemudiannya akan menampakkan peningkatan dari segi jumlah penjualan dan bertambahnya keuntungan dalam perniagaan mereka. Media sosial menjadi tempat pemasaran yang efektif kerana kemudahan internet itu sendiri yang kini manfaatnya boleh dinikmati oleh berbagai lapisan masyarakat.

Tidak dinafikan, rangkaian sosial telah mengubah kelajuan kitaran berita. Kebanyakan organisasi berita kini bergantung kepada laman media sosial untuk mengumpul dan berkongsi maklumat. Media sosial terutamanya Twitter yang semakin menjadi sumber arus perdana untuk berita terkini. Hari ini orang boleh tahu, dalam masa sebenar, apa yang berlaku di seluruh dunia. Ini telah membawa kepada pembangunan kitaran berita hampir serta-merta kerana segala-galanya daripada serangan pengganas kepada kemalangan kereta tempatan dikongsi di media sosial, dengan cepat menyedarkan penonton yang dimaksudkan acara.

Program dan aplikasi seperti AdBlock dan AdBlock Plus disediakan supaya pengguna boleh menyekat iklan di laman web dan aplikasi. Digunakan dengan betul, program-program ini menyekat iklan di Facebook dan YouTube. Walau bagaimanapun, aplikasi ini tidak boleh pergi sejauh untuk menyekat dapat melihat apa yang rakan “suka” di laman-laman. Ini adalah sebahagian mengapa pemasaran media sosial masih begitu berkesan sebagai medium pengiklanan.

Iaitu di mana media sosial mempunyai kelebihan yang berpotensi di Google pada masa hadapan. Tetapi Google merancang untuk menutup jurang itu, seperti yang dibuktikan oleh beberapa pelarasan mereka: Google Wave: Ini adalah alat kerjasama Google untuk memerangi Twitter dan Facebook. Ada yang digelar “e-mel abad ke-21.”

 

Tajuk Termasuk: Pemasaran dengan Facebook, Pemasaran dengan Instagram, Pemasaran dengan YouTube

 

Complete Training Steps in Facebok Marketing . Instagram Marketing . YouTube Marketing

 


 kusus pemasaran facebook marketing training course malaysia 2017

Kursus Pemasaran dengan Facebook 2017 ( Facebook Marketing 2017 Training Course)

Facebook adalah dianggap salah satu perkhidmatan rangkaian sosial utama di mana ramai orang menghabiskan sebahagian besar masa mereka. Anda mungkin pasti mendengar rangkaian sosial ini jika anda salah seorang daripada 500 juta pengikut dari seluruh dunia. Bilangan besar kipas berikut membolehkan Facebook untuk menawarkan anda peluang untuk membuat wang dalam talian di Facebook dengan cara yang menarik yang lebih mudah.

Dalam KURSUS PEMASARAN MEDIA SOSIAL MALAYSIA ini anda akan belajar semua ciri facebook bermula dengan asas hingga peringkat lanjutan. Selain itu, anda akan kurus bagaimana untuk membuat laman kumpulan facebook anda sendiri dan halaman menyeronokkan facebook. Pada akhir KURSUS PEMASARAN MEDIA SOSIAL MALAYSIA ini, anda akan belajar cara-cara untuk mendapatkan wang dari facebook bermula dengan membuat iklan perniagaan anda sendiri dan memasarkan produk anda atau produk pelanggan.

Anda akan melihat bagaimana untuk membuat Halaman yang boleh menjadi diri berkembang dengan teknik ini. Terdapat banyak perkongsian laman Viral Video di Facebook yang tumbuh secara organik, kita terima kasih kepada teknik dari kursus ini! Pertumbuhan organik akan dapat dicapai apabila anda telah ditingkatkan halaman seperti Facebook anda dan Views Facebook Video!

Dan jika anda hanya mahu membina laman Facebook Page anda untuk membina bukti sosial untuk jenama profesional yang telah anda buat, KURSUS PEMASARAN MEDIA SOSIAL MALAYSIA ini adalah apa yang anda perlukan. Anda akan melihat bagaimana kita berjaya mendapatkan 0.0008c setiap pandangan pada video tempatan kepada penonton niche kecil.

Ini bukan sahaja beban slaid dengan teori, saya menunjukkan kepada anda BUKTI REAL! …

Jika anda berminat untuk menggunakan Facebook Ads untuk perniagaan anda (atau mana-mana perniagaan) denga  ringkas, 2  hari kursus KURSUS PEMASARAN MEDIA SOSIAL ini adalah untuk anda!

Dalam kursus KURSUS PEMASARAN MEDIA SOSIAL ini, kita akan mendedahkan, cara yang licik lagi mudah  untuk mendapatkan trafik yang sangat murah dari Facebook Ads – salah satu daripada rangkaian iklan yang terbaik di dunia.

Bukan sahaja anda akan belajar strategi yang mudah untuk mendapatkan 5 ¢ klik di Facebook, tetapi klik ini juga datang dengan beberapa bonus!

Kerana bukan sahaja ini klik kos rendah sangat, tetapi mereka juga amat berkesan – anda juga akan mendapat Kadar klik lalu (CTR) setinggi 11%!

Dan itu bukan semua!

Kerana apabila anda melaksanakan strategi ini, anda juga akan mendapat penglibatan yang tinggi pada iklan anda.

“Likes” anda, “Comments” dan “Saham” akan melalui bumbung! Untuk memulakan pembelajaran, hanya klik ‘Ambil kursus ini’ butang dan mendaftarkan diri!

 


 Kursus pemasaran instagram marketing training course malaysia 2017

Kursus Pemasaran dengan Instagram ( Instagram Marketing 2017 Training Course )

Mempunyai persediaan akaun Instagram yang kuat untuk perniagaan anda! Menarik 10,000 pengikut sebenar disasarkan ke akaun Instagram anda! Menukar pengikut Instagram baru anda untuk jangka panjang pelanggan yang setia dan suka perniagaan anda! Instagram adalah alat yang berkuasa dan menyeronokkan sosial yang membolehkan anda untuk memasarkan perniagaan anda kepada beratus-ratus pelanggan baru setiap hari! Terdapat lebih daripada 200 juta pengguna Instagram, dan belajar strategi mudah untuk mendapatkan pengikut yang disasarkan ketara boleh meningkatkan pendapatan perniagaan anda.

Instagram adalah cara yang mudah & berkesan untuk menyambung perniagaan anda kepada pelanggan baru:

Cipta profile perniagaan Instagram menarik dan berkuasa. Berhubungan dengan 500 pengguna disasarkan setiap hari di Instagram. Membina hubungan yang boleh dipercayai kuat dengan pengikut Instagram anda. Gunakan teknik pengikut corong untuk menukar pengikut kepada pelanggan yang potensi membayar.

Kursus Instagram mengandungi Perniagaan dan Gambaran Keseluruhan. Ia direka untuk sesiapa yang mempunyai kurang daripada 100 Instagram pengikut yang mahu belajar bagaimana untuk menggunakan Instagram untuk mengembangkan perniagaan mereka.

Dalam kursus ini, anda akan belajar bagaimana untuk membuat profil Instagram berkuasa untuk perniagaan anda yang direka untuk menarik pelanggan sasaran anda dengan berkesan.

Kemudian, anda akan belajar cara menggunakan strategi promosi Instagram yang luar biasa, bagaimana untuk mendapatkan beratus-ratus pengikut, komen dan suka untuk akaun perniagaan anda setiap hari.

Pada akhir kursus ini, anda akan mempunyai kemahiran berharga yang akan membantu anda berkesan membina masyarakat yang kuat pengikut Instagram, menukar mereka kepada alamat e-mel, dan akhirnya menjual mereka produk dan perkhidmatan anda.

Anda juga akan menerima aktiviti amalan, demonstrasi secara langsung, dan sumber yang berguna untuk membimbing anda melalui proses keseluruhan. Dari menubuhkan akaun Instagram anda, mengumpul berikut berkaitan yang kuat, untuk meningkatkan keuntungan perniagaan anda.

 


Kursus Pemasaran dengan YouTube Marketing training course malaysia 2017

Kursus Pemasaran dengan YouTube ( YouTube Marketing 2017 Training Course )

  • Membina trafik yang banyak kepada, laman web perniagaan anda atau projek.
  • Memburu kata kunci terbaik yang mungkin untuk memandu 1,000 pelanggan baru setiap bulan.
  • Buat video YouTube berstruktur lokasi strategik di format yang mudah dan berulang.
  • Menyiarkan video anda ke pangkat sebagai sangat mungkin pada YouTube (dalam minit).
  • Membina saluran YouTube yang benar-benar berjaya dengan beribu-ribu pandangan, komen, klik dan penukaran optimum.

Penat dengan menghantar Video anda ke YouTube dan tidak ada  apa-apa yang benar-benar berlaku? KURSUS PEMASARAN MEDIA SOSIAL MALAYSIA YouTube SEO menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menstrukturkan, jawatan dan pangkat video anda dalam beberapa minit. Betu!!l – anda boleh menghantar video dan ia muncul di muka surat 1 kata kunci carian YouTube anda dalam sekurang-kurangnya sepuluh minit! Dan lalu lintas? Kami mengalami sebanyak 1,000 paparan sebulan bagi setiap video. Itulah 10 video = 10,000 views sebulan menerusi carian, semata-mata.

Jadi bagaimana kita melakukannya?

Konsep utama adalah bahawa YouTube adalah sistem SEO. Apabila anda memahami apa YouTube sedang mencari dan anda beratur segala-galanya dengan itu dalam fikiran, video anda akan mendapat trafik organik. Ia adalah mudah itu. Dan jika anda mempunyai struktur yang betul, video anda akan diubah kepada klik, pandangan dan komen yang mendorong laman web anda.

Anda akan belajar semua tentang YouTube dengan:

Apakah trafik?
Mengapa ia penting?
Apakah YouTube?
Apakah YouTube Video SEO?
Bagaimana anda mendapatkan dijumpai di YouTube?
Apakah struktur penukaran teras video YouTube yang ideal?
Apa yang boleh dilakukan dalam fasa edit untuk mendapatkan orang ramai untuk klik?
Apa yang anda boleh lakukan untuk mengoptimumkan keluk simpanan anda iaitu membuat orang menonton?
Bagaimana anda menyusun video anda untuk penjelasan YouTube?
Bagaimana anda boleh membina panggilan anda untuk tindakan yang betul ke dalam video?

Apakah perkara yang anda perlu bersedia sebelum anda hantar video anda ke YouTube?
Bagaimana anda memburu kata kunci yang tepat untuk video anda?
Bagaimana anda boleh menyediakan penyenaraian anda untuk pangkat YouTube yang terbaik?
Apa yang silap mata rahsia yang meningkatkan kedudukan anda beberapa jam ?
Bagaimana anda boleh mendapatkan semua bersedia supaya posting yang cepat?

  

1 day Complete Digital Online and Social Media Marketing Workshop

1 day Complete Digital Online and Social Media Marketing Workshop Ipoh, Perak Malaysia
  • Choose your prefer workshop
    Choose the State you from

 

 

Summary
Event
KURSUS LENGKAP PEMASARAN MEDIA SOSIAL MALAYSIA
Location
KPerak, Level 17, Perak Techno Trade Centre , Bandar Meru Raya,Off Jalan Jelapang,30020 Ipoh, Perak
Starting on
02/22/2017
Ending on
02/23/2017
Offer Price
RM 1106 . -30% Price Before 17 Feb 2017

Details

Start:
22/02/2017 @ 9:00 AM
End:
23/02/2017 @ 5:00 PM
Cost:
RM1580
Event Category:
Website:
dehtraining.com

Venue

KPerak Ipoh Perak
KPERAK Implementation and Coordination Corporation, Level 14, Perak Techno Trade Centre (PTTC), Bandar Meru Raya, Off Jalan Jelapang
Ipoh Perak,Ipoh30020 Malaysia
+ Google Map
Phone:
0102206800
Website:
dehtraining.com

Organizer

Double Effect Training House
Phone:
+60102206800
Email:
my_nang@yahoo.com
Website:
www.dehtraining.com
Summary
Event
KURSUS LENGKAP PEMASARAN MEDIA SOSIAL MALAYSIA
Location
KPerak, Level 17, Perak Techno Trade Centre , Bandar Meru Raya,Off Jalan Jelapang,30020 Ipoh, Perak
Starting on
02/22/2017
Ending on
02/23/2017
Offer Price
RM 1106 . -30% Price Before 17 Feb 2017