Class Schedule

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kursus SEO

30/10/2018 @ 10:00 AM - 4:30 PM

RM250

Kursus Cara Menguasai SEO – Memahami SEO Cepat dan Mudah

Kursus SEO

Kursus SEO

Apa yang anda akan pelajari dalam Kursus SEO ini?

  • Memahami ins dan out of SEO, dan industri¬†anda.
  • Memahami bagaimana untuk melaksanakan kempen SEO untuk diri sendiri!
  • Membolehkan anda, dengan amalan, untuk menjadi seorang SEO freelancer atau mendarat pekerjaan SEO dalam rumah anda.
  • Ketahui cara menyewa profesional SEO untuk bisnes anda
Kursus SEO

Kursus SEO

Belajar SEO dengan cara yang betul

Kami akan meliputi taktik SEO topi putih 100% dengan pertimbangan terhadap kemas kini algoritma Google yang akan datang. Ini akan membantu anda mengelakkan dihukum kerana tidak baik.

Menunjukkan kepada anda bagaimana untuk memulakan kempen SEO anda sendiri dari perancangan untuk pelaksanaan, tidak seperti kebanyakan kursus SEO lain di Malaysia.

Kami juga menjangkau ahli-ahli industri SEO yang lain untuk wawasan, dan bimbingan. Mengetahui yang walaupun mengikuti pemimpin adalah salah satu aspek yang paling penting dalam Menguasai SEO!

Cari alat dan templat yang hebat yang boleh anda gunakan untuk membuat perancangan dan peranan SEO anda lebih mudah!

 

8 permainan yang mengubah trend SEO yang akan menguasai 2018 – 2020

Adakah anda mengandaikan ranking organik # 1 adalah cara untuk mendapatkan seberapa banyak trafik yang mungkin? Fikir semula. Semakin banyak, ciri SERP (pek tempatan, Panel pengetahuan, coretan yang diketengahkan dan sebagainya) mencuri perhatian dan klik pencari dari penyenaraian organik.

Dengan evolusi ciri SERP, penting bagi anda (a) menjejaki kedudukan anda dalam ciri-ciri ini, dan (b) memantau ciri-ciri yang muncul untuk kata kunci anda dan berpotensi mencuri lalu lintas dari anda. Anda boleh melakukan ini dengan Tracker Rank PowerSuite dengan hanya memulakan projek untuk tapak anda. Alat ini akan menjejaki 15 ciri SERP Google, bersama dengan hasil organik. Lajur Ciri SERP Google akan menunjukkan kepada anda semua ciri yang dicetuskan oleh kata kunci anda, dengan orang yang anda pangkat dalam disorot dalam warna hijau. Di samping itu, anda boleh mengukur ketidaktentuan ciri SERP sehari-hari di bawah tab Analisis SERP.

Data berstruktur adalah cara pemformatan HTML yang menggunakan kosa kata tertentu, memberitahu enjin carian bagaimana untuk menafsirkan kandungan – dan cara memaparkannya dalam SERPs.

Data yang tidak disahkan secara rasmi oleh Google adalah isyarat kedudukan – dan dengan sendirinya, ia mungkin tidak.

Mengapa SEO mengganggu, kemudian? Gembira awak bertanya!

Data berstruktur membolehkan anda mempertingkatkan penyenaraian carian anda dalam beberapa cara: Fikirkan panel Graf Pengetahuan dan coretan kaya. Yang terakhir ini dapat meningkatkan CTR (kadar klik klik) penyenaraian anda sebanyak 30 peratus. Eksperimen seumur hidup pelbagai menunjukkan peningkatan dalam klik meningkatkan kedudukan.

Dengan hasil carian semakin beragam, anda tidak boleh mengabaikan peluang untuk menonjol. Malah, anda lebih baik mendapatkannya sekarang, sebelum pesaing melakukannya.

Kelajuan besar. Bukan sahaja isyarat kedudukan; ia adalah faktor utama UX. UX, pada gilirannya, memberi kesan kepada kedudukan SEO anda. Ia satu gelung macam!

Tetapi berapa cepat pantas, betul? Google mengharapkan halaman dimuatkan dalam masa tiga saat. Inilah yang boleh anda lakukan untuk sampai ke sana.

Apa yang boleh anda lakukan?

Pertama, ambil ujian kelajuan halaman Google. Ujian ini diintegrasikan ke dalam WebSite Auditor dan tersedia dalam versi percuma. Baru sahaja melancarkan Auditor WebSite dan buat projek. Lompat ke Analisis Kandungan dan tentukan halaman yang ingin anda uji. Dalam seketika, anda akan melihat pilihan faktor di halaman yang dikira untuk anda. Pergi ke Faktor teknikal dan tatal ke kelajuan Halaman (Dekstop).

Semakin banyak, semakin sukar untuk meyakinkan Google bahawa anda mempunyai kandungan yang hebat ketika anda benar-benar tidak (dan lebih mudah untuk dihukum kerana mencubanya). Ada beberapa cara yang menilai kualiti kandungan Google, salah satunya ialah Pengindeksan Semantik Laten. Dengan melihat berbilion-bilion halaman dan istilah yang digunakan di dalamnya, Google mempelajari istilah mana yang berkaitan dan membina harapan tentang istilah yang mungkin muncul dalam konteks tertentu. Ini membantu Google membuat keputusan sama ada sekeping kandungan “komprehensif.”

Dengan RankBrain, Google boleh menganalisis lagi hasil carian terbaik (mengikut metrik kepuasan pengguna Google) dan mencari persamaan di antara mereka. Ciri-ciri yang dikongsi bersama ini, seperti penggunaan istilah tertentu, boleh menjadi isyarat kedudukan spesifik pertanyaan untuk istilah carian yang diberikan.

 

Register Here

Please list down the date you prefer for the training
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Summary
Review Date
Reviewed Item
Kursus SEO Malaysia
Author Rating
51star1star1star1star1star

Organizer

Double Effect Training House
Phone:
+60102206800
Email:
my_nang@yahoo.com
Website:
www.dehtraining.com

Venue

Double Effect House
N-10-03, First Subang Mall, Jalan SS15/4G,
Subang,Selangor47500Malaysia
+ Google Map
Phone:
010 220 6800
Website:
https://dehtraining.com/
Summary
Review Date
Reviewed Item
Kursus SEO Malaysia
Author Rating
51star1star1star1star1star