Kursus Reka Bina Laman Web

Kursus Reka Bina Laman Web Malaysia

Kursus Reka Bina Laman Web Malaysia

Kursus Reka Bina Laman Web di Malaysia

Kursus Reka Bina Laman Web kita sangat bermaklumat bermula dengan peringkat perancangan, membantu anda membuat keputusan penting untuk mewujudkan bingkai kawat profesional dalam Adobe Illustrator, sebelum berpindah melalui Photoshop untuk reka bentuk grafik dan ke WordPress sendiri untuk pemasangan, konfigurasi dengan pemasangan dan kandungan. Di  pembelajaran Kursus Reka Bina Laman Web, anda akan belajar bagaimana untuk mereka bentuk, membina dan menguruskan kehadiran web profesional, menggunakan teknologi terkini termasuk yang arif. Tiada siri WordPress lain menawarkan apa-apa panduan yang menyeluruh untuk mewujudkan laman web daripada Kursus Reka Bina Laman Web kita!

Ingin mengambil kemahiran reka bentuk web responsif anda ke peringkat seterusnya? Belajar bagaimana untuk membuat bermacam-macam reka bentuk menu dan menambah grafik (SVGs) untuk susun atur anda. Dalam Kursus Reka Bina Laman Web, kami akan menunjukkan teknik untuk menu mudah alih berdasarkan gaya dan grafik dengan HTML, CSS, JavaScript, dan jQuery maju. Kursus Reka Bina Laman Web ini menawarkan praktikal, mula hingga tamat tutorial untuk membina halaman web yang lebih cekap dan fleksibel yang boleh menyesuaikan diri dengan saiz skrin yang berbeza dan berorientasi.

7 sebab anda memerlukan laman web untuk perniagaan anda!

Sebuah laman web akan menjadi tunjang kepada pemasaran anda

Sebelum anda mencetak kad perniagaan atau menghabiskan sesen pengiklanan, anda perlu memulakan pemasaran dengan membina laman web.Sebuah laman web akan bertindak sebagai sauh untuk semua usaha pengiklanan anda. Semua butiran perniagaan, maklumat dan promosi produk perlu tinggal di laman web anda terlebih dahulu. Kemudian, anda boleh mencipta bahan pemasaran yang sejajar dengan nama domain anda, yang akan memandu pelanggan ke laman web anda untuk mendapatkan maklumat tambahan.
Sebuah laman web menjual produk / perkhidmatan anda dalam  talian(Internet) 

Laman web anda bertindak sebagai risalah digital, perkongsian maklumat dari masa ke semasa tentang tawaran anda. Faedah penerbitan web adalah membolehkan anda menukar maklumat dari masa ke semasa dan tidak menunggu atau membayar untuk bahan-bahan cetak baru. Membimbing pembeli berpotensi untuk mendapatkan produk dan perkhidmatan yang mereka perlukan dengan mewujudkan laman web yang berkesan.

Tentang laman web, anda sebagai kakitangan jualan 24 jam. Ia menyediakan jawapan kepada soalan-soalan yang sering ditanya dan juga proses jualan. Laman web yang berkaitan dengan e-dagang dan pembelian membolehkan pengguna membuat pembelian terus dalam talian, sekali gus memudahkan jualan untuk kakitangan anda dan pelanggan anda.

Sebuah laman web membantu anda berhubung dengan pelanggan baru

Walaupun anda mungkin sudah mempunyai asas pelanggan yang ditubuhkan, laman web adalah cara termudah dan meluas untuk berhubung dengan pelanggan baru yang mungkin tidak biasa dengan perniagaan anda. Lebih sering daripada tidak, seseorang beralih kepada internet apabila mereka mempunyai masalah. Untuk mencari penyelesaian mudah. Tetapi adakah perniagaan anda penyelesai masalah yang berpotensi? Dengan laman web profesional, anda meletakkan perniagaan anda sebagai penyelesaian bagi keperluan pelanggan anda. Tambahan lagi, anda boleh mengoptimumkan laman web anda dengan istilah carian yang berkaitan dengan industri anda. Ini akan mendedahkan perniagaan anda kepada pelanggan baru pada berkeliaran mencari mangsa.

Sebuah laman web mempunyai manfaat yang besar untuk perniagaan tempatan

Satu salah faham mengenai laman web adalah bahawa mereka hanya untuk syarikat-syarikat nasional atau syarikat-syarikat di seluruh dunia dengan penonton di seluruh dunia. Sebenarnya, laman web adalah sama, jika tidak lebih, memberi manfaat untuk perniagaan kecil. Malah, ia adalah satu cara yang baik untuk berhubung dengan penduduk tempatan.

Sebuah laman web membina kredibiliti

Tidak ada yang lebih penting daripada keupayaan untuk ditemui. Jika anda tidak mempunyai identiti dalam talian yang ditubuhkan, maka pelanggan tidak boleh mencari anda. Tidak muncul dalam carian (atau di Internet) adalah salah satu cara yang paling cepat untuk kehilangan kredibiliti dalam perniagaan. Ia menjadikan anda dan syarikat anda kelihatan bertarikh, daripada sentuhan dan tidak boleh dipercayai.

Walaupun anda hebat pada perkataan mulut pemasaran, anda boleh menjadi kehilangan satu tan rujukan. Kepuasan hati pelanggan adalah cepat untuk berkongsi apa yang mereka fikir tentang perniagaan anda, tetapi bagaimana pula dengan rakan-rakan mereka yang tidak mengalami perkhidmatan anda lagi? Mereka akan pergi ke Internet. Dan apabila mereka pulang dengan tangan kosong, anda akan telah terlepas peluang anda untuk menjana pelanggan baru.

Sebuah laman web membantu anda mengawal perkhidmatan dalam talian anda

Jika anda berfikir, jika anda mempunyai laman Facebook atau penyenaraian direktori dalam talian (seperti Yellow Pages) sudah cukup untuk mempromosikan perniagaan anda, anda salah. Apabila anda menerbitkan melaluinya sahaja, atau bergantung kepadanya, platform pihak ketiga tidak segan silu untuk menutup akaun anda, mengubah dasar anda atau menyemak semula program anda, anda mungkin kehilangan keupayaan untuk berhubung dengan penonton anda. Namun, apabila anda menjalankan laman web anda sendiri, anda berada dalam kawalan kedua-dua kandungan yang anda menghasilkan dan platform yang anda mengekalkan.

Laman web yang mudah dan berpatutan untuk menubuhkan

Banyak pemilik perniagaan kecil bergantung kepada menggunakan platform pihak ketiga atau mengelakkan menubuhkan laman web mereka sendiri kerana mereka fikir ia adalah rumit atau mahal.Tetapi membina dan mengekalkan laman web adalah lebih mudah dan lebih murah berbanding sebelum ini. Walaupun anda tidak celik dalam teknologi atau kreatif, anda kini boleh menggunakan alat penerbitan web untuk membina laman web dalam beberapa jam dengan mudah . Dan bayaran untuk hosting permulaan laman web kurang daripada RM50 sebulan – mungkin salah satu daripada kos pemasaran paling murah di luar sana.

Nasihat saya, pemilik perniagaan kecil tidak ada alasan lagi. Jika anda meletakkan jurang dalam membina laman web, anda mwruntuhkan perniagaan anda. Ia adalah masa untuk bermula!

 

Register Here

Please list down the date you prefer for the training
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.